Läpällä kännissä

Halusin elämääni seikkailua, joten otin perjantai-iltana junan Tampereelle. Mukaani otin karvaisen hipin, Ruis-Kossua, olutta ja El Tiempoa (Espanja; 4,80 €). Toki edellisiltana oli otettu kevyt viidentoista alkoholiannoksen suojakänni. Näistä asetelmista oli hyvä ottaa Tampere haltuun.

Reissuun sisältyi alastomia miehiä, kähmintää, suunsoittoa, julkivirtsaamista ja tietysti alkoholin nauttimista. El Tiempo sihahti auki jo junassa. Täytyy Tiempon tappioksi tunnustaa, että kaksintaistelu muiden 4,80 euroa maksavien punkkujen eli Don Sanchon kanssa kääntyi heti ensimmäistä huikasta alkaen Sanchon voitoksi. El Tiempon ainoaksi plussaksi paljastui vähemmän yllättäen alle viiden euron hinta. Silti on vaikea ymmärtää, miksi Alkon Tiempo-lokero on monesti lähes tyhjillään, vaikka hyllyt notkuvat Don Sanchoa.

Tampereesta muistan hämärästi pitkätukkaiset miehet ja rumat rakennukset. Herättyäni hyvissä ajoin lauantaiaamuna jaksoin odottaa peräti kaksi minuuttia ennen aamuoluen korkkaamista. Eihän se olisi käynyt laatuun, että paluumatkalla oltaisiin oltu selvinpäin. Ravintolavaunussa puolestaan kokeiltiin kossukaljan reseptia (puoli tuoppia kaljaa + reilusti kossua). Puolustukseksi täytyy kuitenkin sanoa, että teimme sen ainoastaan läpällä kännissä.

Kolmannen peräkkäisen viinanhuuruisen päivän iltana makasin kalliolaisen yksiön lattialla varmana siitä, etten pysty liikkumaan enää metriäkään samana päivänä. Onneksi paikalla ollut naisväki nosti minut pystyyn ja kertoi, että nyt lähdetään baariin. Ja niinhän siinä luonnollisesti kävi, että löysin itseni muutamaa tuntia myöhemmin Stadin Tähden tanssilattialta kolme naista kainalossani (kyseessä eri naiset). Mietin jälkikäteen, että minun on täytynyt keksiä mahdollisesti maailman hauskin vitsi, jotta skenaario oli mahdollinen. Mutta minullehan se ei ole homma eikä mikään.

Olin läpällä kännissä vielä sunnuntaina, ja nyt kaksi päivää sen jälkeen kärsin edelleen epätodellisesta olosta. Ylläpidin ns. kiertuepäiväkirjaa ja laskin kuluttamani alkoholiannokset torstain ja sunnuntain välillä. Viralliset tulokset vahvistetun tuloslaskennan jälkeen ovat seuraavat:

Torstai: 15 annosta

Perjantai: 22 annosta

Lauantai: 23 annosta

Sunnuntai: 19,25 annosta

Eikös se niin mennyt, että riskikäytön raja eli 24 annosta tarkoittaa vain yhtä päivää eikä viikkoa? Ai niin, eipä tainnut mennä. Mutta onneksi join vain läpällä kännissä, en tosissani.

Mainokset
Published in: on 10.7. 2007 at 14:26  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://allekuuden.wordpress.com/2007/07/10/lapalla-kannissa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

  1. Ah, Städäri.

  2. Tää on ku lukis Suomen vastinetta Bukowskille <3 Vitosen viinit rokkaa!

  3. […] Opas – 5,58 * El Tiempo Tinto – 5,59 * Karahvipunaviini – 5,75 * Magyar Édes Vörös Bor – 5,85 * Hannibal – 5,90 * […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: