Parkettien juustohöylät

Jokainen aito viininystävä tuntee ainakin nimeltä tuoremehupurkin näköiseen pakkaukseen pakatun viinin. Hintaa tällä litran purkilla on peräti 6,49 euroa, mutta kun lasketaan 0,75 litran eli viinipullollisen hinta, saadaan hinnaksi vain 4,87 euroa. Siispä purkin sisältö on ehdottomasti kelpuutettava arvioitavien viinien uljaaseen joukkoon.

Ja kuten varmasti arvasittekin, kyseessä on Huttunen (6,49 € tai 4,87 €/0,75 l). Alkon mukaan tuontimaa vaihtelee, mikä tuo tietenkin vain lisähohtoa. Huttunen yllättää aina. Koskaan ei tiedä etukäteen, mitä purkista löytyy. Tämänkin viinin tapauksessa pakkauksella on huomattava merkitys arviointiin. Pönäkän miehen kuva ja uskomattoman houkutteleva iskulause ”Aika hyvä” vakuuttivat minut valitsemaan Huttusen.

Ensivaikutelma viinistä oli kuitenkin vähemmän yllättävä. Enpä sulkisi pois sellaista vaihtoehtoa, että tämänkertaisen Huttusen seassa olisi uitettu hieman genitaaleja tai jotain sellaista. Maku ei nimittäin varsinaisesti hyväillyt makuhermojani. Parin ensimmäisen lasillisen kohdalla piti välillä jopa irvistää. Mutta älkää nyt hyvät ihmiset antako tämän kuvauksen karkottaa teitä Huttusen parista! Kun viiniä saa ylisiistissä mehupurkissa tuohon litrahintaan, viinin maku on arvostelukriteereissä aika alhaalla.

Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että jos suht pienikokoinen nuorukainen juo suht nopeassa ajassa vajaan litran viiniä, niin kyllähän siinä humalaan päätyy. Tuossa vaiheessa humalatila oli kuitenkin varsin alhainen verrattuna siihen hetkeen, kun roikuin tanssiravintolassa nilkoistani pää alaspäin yläosattoman kaverini olkapäillä. Taidettiinpa minua myös kantaa varsin pitkät ajat käsistä ja jaloista ympäri ravintolaa. Peilissä odotti aamulla varsin lohduton näky, koska jossain vaiheessa iltaa humalainen koordinaatiomme petti, ja sain tanssilattialla nenäni päälle pari täysikasvuista miestä.

Ja kyllähän siellä baarissa niitä naisiakin taas oli. Osa tykkäsi tytöistä, osa tykkäsi homopojista ja aika paljon pienempi osa tykkäsi jutuistani. Asiaa ei varsinaisesti auttanut se, että kesken keskustelun aika monikin tuntemani dude tuli hinkkaamaan itseään reittäni vasten. Siinä vaiheessa ei seivailut pahemmin enää auta, vaan ainoa vaihtoehto on lähteä leikkiin mukaan. Ja kyllähän sitä itsekin tuli suolaamista harrastettua ihan urakalla. Siinä on ristiinvirtsaamisen ja kuperkeikkojen ohella hauskin juttu, mitä nuori mies voi baari-iltana tehdä.

Vaan eipä ilta irtosuhteiden osalta täysin kariutunut, sillä heräsin aamulla onnellisena – joskin hieman hämmentyneenä – samalta sohvalta toisen nuoren miehen kanssa. Näistä asetelmista oli enemmän kuin ilo herätä uuteen päivään ja kulauttaa laukusta löytyneet Huttusen jämät kurkkuun. KIITOS Stadin tähti. KIITOS Huttunen. KIITOS Paavo Väyrynen.

Mainokset
Published in: on 21.4. 2007 at 16:46  Comments (6)  

The URI to TrackBack this entry is: https://allekuuden.wordpress.com/2007/04/21/parkettien-juustohoylat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 kommenttiaJätä kommentti

 1. Herääminen on eittämättä elimellinen ja tärkeä osa kännäämistä. Mitä muka olisi baari-ilta ilman luovaa krapulaa seuraavana, tai no yleensä seuraavana, aamuna? Kiimaisen kankkustripin voi vielä optimoida maailmojasyleileviin mittasuhteisiin viettämällä sen yhdessä hyvien jätkien kanssa vaikkapa Henry Rollinsin mukarankkoja aforismeja ääneen lukien. Siitä irtoaa vähintään yhtä paljon vilpitöntä, koulupoikamaista iloa kuin hämähäkin ja kalan onnettomalle sukupuolisuhteelle naureskelemisesta.

  Eikä sitä Städäriä voi olla oikein kehumatta tässäkään välissä. Mahtava paikka. Huokea häppäri, huokea sisustus, huokeata jytää ja kaikesta huolimatta tupa täynnä naisia. Sai siveyden nimissä ihan tosissaan estää kaiken maailman valelesbolaisia viemästä meiltä kaveria kesken illan.

  Ja tanssiravintolan pirteän suvaitsevaisesta ilmapiiristä kertonee jotakin myös se, kuinka hormoneja täyteen pumpatut poket tyytyvät vain kiltisti katselemaan vierestä, kun läjä puolialastomia sällejä simuloi joukkoperseraiskausta keskellä ysärihittien tahdissa huojuvaa asiakaskuntaa.

  Ganska bra, tosiaan.

 2. Ainahan voi juoda Cono Sur Tocornalia (oisko 5,80) joka on sen lisäksi että alle kuuden euron punkku, kipeen hyvä hintaisekseen. Hips hips ja loppuillasta byää.

 3. Kovat jätkät juo vain paskoja viinejä.

  Vaikkakin kyllä Tocornal on toki tuttu, oikeastaan jo hyvä ystävä. Kokeilunhalusta on tullut arvosteltua näitä muita! Ehkä vappuna sit.

 4. …ja vitsi mitä kaikkea mä menetänkään kun en oo syntynyt kovaksi jätkäksi :D Ei vaineskaan, täytyyhän tollasta linjavetoo jo arvostaa!

 5. Englanniksi menisi jotenkin niin että me ollaan all about them linjanvedot.

 6. tru.dat


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: