Ninjojen yö

 

Pasilan Alko, torstai-iltapäivä. Olin jo aika lähellä ostaa nostalgiamielessä Don Sanchoa, mutta kyseinen pullo on niin käsittämättömän ruma, etten kehdannut mennä sen kanssa kassalle. Valitsin siis suht edullisen argentiinalaisen Mendozan (5,29 €) ihan perstuntumalta.

En ole turhan kranttu näissä asioissa, mutta mielestäni on hieman arveluttavaa, jos punaviini vaahtoaa. Tästäkin huolimatta pyrin ottamaan makunautinnon vastaan avoimin mielin. Valitettavasti tämäkin viini maistui suoraan sanoen kusessa keitetyltä rotalta. Huomionarvoista on kuitenkin se, että viini maistui suoraan pullon suusta juotuna paljon paremmalta kuin lasista.

Lasista tai ei, käsistähän se homma taas lähti. Siinä vaiheessa tajuaa itsekin olevansa suht humalassa, kun tuolilta putoamisen jälkeen yrittää heittää kaveria Casion lelu-uruilla. Mendoza vapautti sisäisen ninjani. Siinä saivat kyytiä niin Lapin Kansat kuin bassovahvistimetkin. Sivullisia uhreja ei edes pyritty välttämään. Ei siinä enää kämppiksien yöunia ajatella, kun ninja pääsee vauhtiin. Joskus tällaisina krapula-aamuina tulen pohtineeksi, kannattaisiko bitchslapping ja perseraiskaushuumori jättää dokausilloista kokonaan pois. Toisaalta, tiedän mitä osaan hyvin, ja miksipä en hyödyntäisi taitojani?

Mendoza on jokseenkin tylsä viini. Sen maku on hyvin geneeristä alle kuuden euron luokkaa. Mendozan juominen on vähän niin kuin Audioslavea kuuntelisi. Munattoman keskinkertaista paskaa, jonka kuluttamiselle ei oikein keksi mitään hyvää syytä. Toisaalta Mendozan nauttiminen pullon suusta kulttuuriravintola Exoduksen miestenvessassa oli ihan mieltä avartava kokemus. Ei Mendoza nyt mitenkään hirveän huonolta maistu, mutta pisteitä laskee tyrmistyttävä keskinkertaisuus.

 

2/5

Mainokset
Published in: on 9.3. 2007 at 10:58  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://allekuuden.wordpress.com/2007/03/09/ninjojen-yo/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentJätä kommentti

  1. Joo, voin ihan allekirjoittaa kyllä ton otsikon. Sen verran heittäydyit ninjaks niiden lasinalusten kanssa. Täytyy toivoa, ettei syna hajonnu, että voit jatkossakin viihdyttää naapureita neljältä yöllä…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: