Kotiviinistä ja Petit Coq Rougesta

Ystäväni tekee itse omat viininsä. Tämä on tietysti hintatietoisen ja käsistään kätevän ihmisen fiksu ratkaisu. Ainakin ajatuksen tasolla, sillä kukapa ei kokisi vaaraa käsistälähtemiseen, jos parin metrin päässä on jatkuvasti kymmenisen litraa viiniä.

Ja kyllähän se lähti, käsistä, meilläkin. Aamuyöstä kiipeiltiin verkkoaidoilla ja mentiin venerannasta uimaan. Otettiin vaatteet pois, käveltiin betoniliuskaa vesirajaan ja huomattiin, että hetkinen, sukat on vielä jalassa. Tämä passiivissa, ettei kukaan tuntisi itseään paljastetuksi. Terkkuja tutuille.

Emmehän me tietenkään pelkkää kotiviiniä juoneet, mutta jos viini tarjoillaan tuopista, ei kaikki mene ihan eurooppalaisten juomatapojen mukaan. Toisaalta ei sen aina pidäkään. Tai useimmiten, meillä päin.

Niin, olihan tälläkin reissulla toki mukana se alle kuuden euron punaviini. Petit Coq Rouge, kierrekorkin ja etiketin perusteella valittu. Pitäisi keksiä joku toinen metodi, sillä tämäkin viini oli laulun mukaisesti ihan vehkeen makuinen. Myönnettäköön, jo edellisellä viikolla avattu, mutta eikö viinin pitäisi parantua vanhetessaan? Tämän pitäisi reiluuden nimissä päteä avattuihinkin viineihin.

Petit Coq Rouge, 5,98 euroa.

Mainokset
Published in: on 24.2. 2007 at 8:54  Jätä kommentti  

The URI to TrackBack this entry is: https://allekuuden.wordpress.com/2007/02/24/kotiviinista-ja-petit-coq-rougesta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: